Wij gaan met uw vacatures aan de slag.

Een goed team is het halve werk.

Samen zorgen wij voor de juiste instroom van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf. 

Werving & selectie is een activiteit die u maar één keer fout hoeft te doen met fors tijdverlies en maandenlange ergernis tot gevolg. Zeker voor relatief kleine ondernemingen is het in dienst nemen van een nieuwe collega een enorme investering. Niet alleen in geld, maar ook in tijd en moeite. Maak dus geen half werk van uw werving & selectie.

Recruitment is een vak apart. Wij helpen u hier graag bij door het werving- en (voor)selectieproces uit handen te nemen. En dat voor een veel lagere W&S-fee dan u gewend bent bij andere bemiddelingsbureaus in de markt.

Het proces werkt heel simpel. Meld via bijgaand inschrijfformulier uw vacature aan. Onze recruiters nemen vervolgens contact met u op om een aantal harde en zachte selectiecriteria met u te bespreken. Op basis van dit profiel gaan wij voor u aan de slag. Binnen twee weken ontvangt u minimaal 2 kandidaten die voldoen aan deze criteria en met uw bedrijf in gesprek willen.

Geef direct uw vacature door:

Vacaturedoorgeven.nl - Landingpage (#7)

Wij volgen de gesprekken op de voet en leiden het proces in goede banen. Komt het tot een aanname van een nieuwe medewerker? Dan factureren wij u de werving- & selectiefee van één maandsalaris van de aangenomen kandidaat, exclusief BTW.

Is het toch geen match? Dan zoeken wij gewoon verder tot wij de ideale nieuwe medewerker voor u hebben gevonden. No cure, No pay.

Geef direct uw vacature door:

Vacaturedoorgeven.nl - Landingpage (#7)
Scroll naar boven